Online Condoleren

Uitvaartverzorging Hendrickx in Venlo biedt de mogelijkheid om via deze website/gedachtenispagina uw condoleances over te brengen aan de nabestaanden van een overledene. Daarnaast is er (indien gewenst) de mogelijkheid een stukje te schrijven, een 'hart te delen', een bloemetje te sturen of een donatie te doen.

 

Onze levens staan ‘meer en meer’ digitaal met elkaar in contact. Vrienden, bekenden en familie kunnen langs deze weg zonder beperkingen én vanaf elke afstand  rouwen en hun laatste gedachten delen.

CONDOLEREN

Hendrickx Uitvaartverzorging
Venlo

Samen rouwen
Samen gedenken

De meest treurige momenten delen met elkaar, steun vinden in gedachtes, verhalen, anekdotes… dat is het doel, onze missie… daarvoor is er het online condoleren op deze website/gedachtenispagina.

Over deze Condoleance- Gedachtenispagina

Op deze ‘Online Condoleance-pagina’ kunt u herinneringen, foto’s en muziek delen met zowel de familie en vrienden van de overledene als met andere bezoekers van de pagina.

Veel mensen kiezen ervoor om een kort verhaaltje of een anekdote te schrijven dat zo bewaard kan blijven voor zowel de huidige als de toekomstige generaties. Het wordt geapprecieerd door de familie als u deelneemt aan de activiteiten zoals het aansteken van een kaars of het betuigen van uw medeleven.

Bij een uitvaart verzorgt door Peter Hendrickx kunt u gratis gebruik maken van deze ‘online condoleren’ mogelijkheid.

De gedachtenispagina is een ontmoetingsplaats waar waardigheid, ethiek en het betuigen van medeleven centraal staan.

Hendrickx Uitvaartverzorging
Venlo

Online Condoleren
Een overzicht

Hier sommen we de diverse mogelijkheden op die onze ‘online condoleren’ dienst kan bieden. Het neemt de nabestaanden veel zorgen uit handen en geeft tot lang na het afscheid eenieder de gelegenheid zijn gevoelens en/of gedachten te delen.

Daarnaast is het een antwoord op de meest gestelde vragen. Waar en wanneer is het afscheid, hoe laat is het afscheid, had de dierbare nog een laatste wens zoals bijvoorbeeld een donatie voor een doel dat zijn voorkeur had… op deze gedachtenispagina kunt u dit terug vinden.

Persoonlijke Gegevens

De geboortedatum, de datum van het overlijden en een korte, kenmerkende beschrijving van het leven dat de dierbare overledene heeft gehad.

Het Overlijdensbericht

Voor diegenen die niet in staat zijn geweest het overlijdensbericht te zien is dat hier alsnog te vinden.

De Uitvaartdienst

U hoeft niet bang te zijn dat u mensen vergeet te benaderen. Geïnteresseerden kunnen immers alle informatie over de uitvaart op deze website vinden.

Foto, Video en Muziek

Vaak is het muziek, video of zijn het foto’s die de herinnering aan de dierbare overledene een extra dimensie geven. Deze website biedt de mogelijkheid om die te plaatsen. 

Schrijf een Bericht

Nabestaanden, familie, vrienden en bekenden kunnen hun gedachtes opschrijven en ze daarmee delen met iedere bezoeker van de gedachtenispagina. 

Deel een Hart

Niet iedereen wil zijn gevoelens opschrijven. Het delen van een hart is een prima wijze om uw deelneming te uiten.

Bestel Bloemen

Uitvaartverzorging Peter Hendrickx werkt met een betrouwbare en gepassioneerde bloemist, Jan Grubben uit Blerick. Via deze website kunt u een bloemetje of krans bestellen voor bij de uitvaartdienst of bij de familie thuis.

Doneer

Vaak heeft de dierbare overledene een bijzondere band met een goed doel, een instelling of organisatie die gebaat zijn bij een donatie. U kunt dan eenvoudig een schenking doen via de veilige link op de gedachtenispagina.

Hendrickx Uitvaartverzorging
Venlo

U wenst
Wij zorgen

Elke uitvaart heeft een eigen karakter. Wij respecteren dat karakter en proberen onze invulling daar zoveel mogelijk op aan te laten sluiten.

Daarom is de keuze voor Peter Hendrickx als uitvaartverzorger een verzekering voor een passend, goed verzorgd afscheid.

Uitvaartverzorging Hendrickx in Venlo

Peter Hendrickx is een uitvaartverzorger die beschikt over een ruime ervaring en uiterst gedreven is om de uitvaart van uw dierbare overledene tot in de puntjes te verzorgen.

Deze mogelijkheid om ‘online te condoleren’ is een vervolmaking van onze service die zelfs tot lang na het overlijden troost kan bieden.