Bloemen, Rouwwerk

Uitvaartverzorging Peter Hendrickx in Venlo biedt binnenkort de mogelijkheid om via deze website bloemen te bestellen voor de uitvaartdienst of voor bij de nabestaanden thuis.

 

Wij werken samen met een goede en betrouwbare Bloemist, Jan Grubben uit Venlo-Blerick.

 

Afscheid nemen. Wat de omstandigheden ook zijn, het is zwaar en vaak niet te bevatten. Hoe zeg je iemand voorgoed gedag, terwijl je dat helemaal niet wil? Wij begrijpen wat zo’n moment betekent en willen graag helpen om een zo mooi mogelijk afscheid te verzorgen. Door het persoonlijk te maken met prachtige rouwbloemen.

Hendrickx Uitvaartverzorging

Rouwwerk
Jan Grubben

Met bloemen is het mogelijk uw gevoelens uit te drukken. Bloemist Jan Grubben is in staat om uw opdracht naadloos aan te laten sluiten bij de door de nabestaanden gewenste sfeer. 

Mogelijkheden Rouwwerk

Met het rouwassortiment in deze ‘online condoleren’ website willen we gemakkelijk de meest gekozen rouwwerken aanbieden.

Binnenkort hoort direct bestellen ook tot de mogelijkheden.

Hendrickx Uitvaartverzorging

U wenst
Wij zorgen

Elke uitvaart heeft een eigen karakter. Wij respecteren dat karakter en proberen onze invulling daar zoveel mogelijk op aan te laten sluiten.

Daarom is de keuze voor Peter Hendrickx als uitvaartverzorger een verzekering voor een passend, goed verzorgd afscheid.

Uitvaartverzorging Hendrickx

Peter Hendrickx is een ervaren uitvaartverzorger die beschikt over een ruime ervaring en uiterst gedreven is om de uitvaart van uw dierbare overledene tot in de puntjes te verzorgen.

Deze mogelijkheid om ‘online te condoleren’ is een vervolmaking van onze service die zelfs tot lang na het overlijden troost kan bieden.